Op zoek naar gekwalificeerd zorgpersoneel?

Everduim Werving en Selectie Int.

Wij werven en selecteren zorgpersoneel uit Suriname. Volledig opgeleid en gekwalificeerd tot arts of verpleegkundige.

Neem nu contact op

Op zoek naar gekwalificeerd zorgpersoneel?

Everduim Werving en Selectie Int.

Wij werven en selecteren zorgpersoneel uit Suriname. Volledig opgeleid en gekwalificeerd tot arts of verpleegkundige.

Neem nu contact op

De voordelen van zorgpersoneel uit Suriname

Bent u op zoek naar een arts of een verpleegkundige? Liefst iemand met de juiste kwalificaties en Nederlands sprekend? Door het tekort aan zorgpersoneel is het lastig om nieuwe medewerkers te vinden. U overweegt wellicht een zij-instromer als verpleger of een arts uit een ander EU-land.  Aan beiden kleeft echter een probleem. De één moet nog opgeleid worden en de ander spreekt geen  Nederlands.

 Denk eens aan gekwalificeerd personeel uit Suriname!

 Hun moedertaal is Nederlands

✓  Ze zijn goed opgeleid en hebben vaak al enkele jaren ervaring

Wij kennen de artsen en verpleegkundigen persoonlijk

Ons werving- en selectiebureau kiest de zorgprofessionals zorgvuldig uit. Na verschillende videogesprekken en evaluaties van de kandidaten is er altijd een persoonlijk gesprek in Suriname. We nemen onder andere de wensen en mogelijkheden van de kandidaten door. Wij zijn benieuwd naar hun motivatie om hier te werken en bij wat voor type zorginstelling ze passen. Uiteraard bekijken we de opleidingspapieren, kwalificaties, werkervaring en verifiëren deze. Het voordeel: wij kennen de zorgsector in Suriname erg goed.

Artsen en verpleegkundigen in ons bestand

We bekijken samen met de kandidaten in wat voor zorginstelling en in welke hoedanigheid ze graag werken. We geloven dat iedereen die zorginstelling zoekt waar hij/zij zich thuis voelt. Dat betekent dat er niet altijd direct een geschikte positie beschikbaar is. Het voordeel daarvan is dat wij een bestand hebben opgebouwd met gekwalificeerde artsen en verpleegkundigen (met en zonder specialisatie). Wachtend op een passende zorginstelling. Misschien wel de uwe.   

Wij helpen onder andere bij de huisvesting

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij een verhuizing naar Nederland. Wij ondersteunen de artsen en verpleegkundigen uitgebreid om zich hier te vestigen en thuis te voelen. Zo helpen we bij de huisvesting en allerlei randzaken om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar denk ook aan het gehele traject van verblijfsvergunningen, werkvergunningen en omzetting diplomering.

Zoekt u Nederlands sprekend zorgpersoneel?

Neem nu contact op. We komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.   

Everduim Werving en Selectie internationaal Zorgsector

Westplein 12

3016 BM Rotterdam

(bezoeken op afspraak)

telnr: 085-0606590

kvk:   72731206