Zoek jij een zorgbaan in Nederland?

Everduim Werving en Selectie Int.

Nederland vergrijst. Er is een groot tekort aan personeel in de zorgsector. Mooie carrière kansen voor jou als arts of verpleegkundige.

Neem direct contact met ons op

Zoek jij een zorgbaan in Nederland?

Everduim Werving en Selectie Int.

Nederland vergrijst. Er is een groot tekort aan personeel in de zorgsector. Mooie carrière kansen voor jou als arts of verpleegkundige.

Neem direct contact met ons op

Wil jij wonen en werken in Nederland?

Ben jij opgeleid tot een beroep in de zorgsector? Tot arts of verpleegkundige? En wil jij wonen en werken in Nederland?

Zeg jij op deze vragen volmondig ‘ja’? Dan gaan we graag met jou in gesprek.  

Eerste kennismaking

Onze eerste kennismaking gaat via videogesprekken. Zo kun je ontspannen vanuit je eigen omgeving met ons praten. We horen graag van jou welke opleiding je volgt, hebt gevolgd en welke ervaringen je hebt opgedaan. En niet onbelangrijk: in welke rol en bij welk type zorginstelling wil je hier graag aan het werk? 

Wij leggen je uit wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten tijdens de selectieprocedure.

Wat er na de eerste kennismaking gebeurt

Als we allebei enthousiast zijn na het eerste videogesprek bespreken wij intern hoe wij jouw wensen om in Nederland te werken kunnen invullen. We benaderen diverse zorginstellingen die goed bij jou passen en nemen jouw wensen en kwalificaties door. We koppelen dit aan jou terug in een tweede videogesprek en bespreken de volgende stappen.

Kennismaking in Suriname

Wij vinden het belangrijk dat we na de videogesprekken ook nog een keer live met je spreken in Suriname. Even handen schudden en waar nodig de puntjes op de ‘i’ zetten voordat je in Nederland de volgende stap in je carrière zet.

Bij je eerste huisvesting helpen we je

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij een verhuizing naar Nederland. Wij ondersteunen je uitgebreid om je hier te vestigen en thuis te voelen. Zo helpen we bij de huisvesting en allerlei randzaken om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar denk ook aan het gehele traject van verblijfsvergunningen, werkvergunningen en omzetting diplomering.

Klaar voor een eerste kennismaking?

Zet je carrière in beweging en vul nu het contact formulier in.  

Everduim Werving en Selectie internationaal Zorgsector

Westplein 12

3016 BM Rotterdam

(bezoeken op afspraak)

telnr: 085-0606590

kvk:   72731206